Post by neusimilipe on Feb 7, 2022 10:14:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερο πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Τόσες πολλές διαφημίσεις! Υπάρχουν περισσότερες διαφημίσεις από το πραγματικό παιχνίδι. Τα γραφικά είναι ωραία. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι ωραία. Οι έλεγχοι είναι έτσι και έτσι. Αλλά οι διαφημίσεις μου κατέστρεψαν τα πάντα. Θα απεγκαταστήσω αμέσως μόλις το παίξω λιγότερο από 10 λεπτά. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου!
ΟΛΑ τα παιχνίδια Johnny Trigger που είχα στη συσκευή μου τα έχω απεγκαταστήσει γιατί το ένα μετά το άλλο είχαν ένα αναδυόμενο μήνυμα που δεν μπορούσε να απορριφθεί για να συμφωνήσει με τις PERSONALIZED AD's!!! Όσο κι αν μου άρεσε να παίζω τα παιχνίδια, ΤΙΠΟΤΑ δεν αξίζει να αναγκασθώ να συμφωνήσω να επιτρέψω σε κάποιον να παρακολουθεί τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές μου και τα πάντα στο προφίλ μου. Αν πρέπει να δω διαφημίσεις, τότε θέλω να τις δω ΟΛΕΣ, όχι μόνο αυτό που πιστεύετε ότι με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ, ώστε να μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα από εμένα. Effing Rude...
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά καταλαβαίνετε γιατί δεν μπορεί να έχει πιο ρεαλιστικές λεπτομέρειες, στο πρόσωπο και στο χρώμα του δέρματος εκεί στο στόμα και στα μάτια
Btw παιδιά, αυτό είναι ένα hack για άτομα που μισούν τις διαφημίσεις σε δωρεάν παιχνίδια, ορισμένες εφαρμογές δεν λειτουργεί, αλλά, ορίστε ☺️ Ξεκινάτε παίζοντας το παιχνίδι (duh) και μετά λαμβάνετε μια διαφήμιση... Εάν είστε σε Android scroll επάνω πατήστε το τετράγωνο ή τον κύκλο και μετά επιστρέψτε σε μια εφαρμογή και αν είστε στο apple απλώς μεταβείτε στην αρχική οθόνη και επιστρέψτε στην εφαρμογή ♥️ ελπίζω να μην το δουν και μετά να το διορθώσουν 😼
«περιέχει» διαφημίσεις είναι η υποτίμηση του αιώνα. Όχι, δεν θέλω να παίξω Scrabble και η τοποθέτηση των διαφημίσεων μετά από κάθε επίπεδο δεν αλλάζει γνώμη
Πολύ καλό
Όλα τα στάδια είναι ίδια.. καμία αλλαγή. Χωρίς σκληρά επίπεδα. Χωρίς επιπλέον συναρπαστικές αλλαγές. Και το κυριότερο είναι... στο επίπεδο 294, δεν υπάρχουν αντικείμενα για πυροβολισμό. Οπότε έχω κολλήσει στο 294.
Διαφημίσεις και διαφημίσεις και διαφημίσεις τίποτα άλλο εκτός από διαφημίσεις 13 τοις εκατό gameplay 87 τοις εκατό adplay Ακόμη και όλα τα επίπεδα είναι εύκολα, έπαιξα για μια μέρα και απεγκατέστησα την ίδια μέραπολύ κακό παιχνίδι
Τελειο απλα
Σε πολλές προσθήκες!! Καταλαβαίνω ότι για να είσαι ελεύθερος πρέπει να έχεις κάποιες προσθήκες, αλλά μετά από κάθε αποστολή πρέπει να κάνεις πρόσθεση 10-15 δευτερολέπτων! Διαγράφηκε
Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ, είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ελπίζω να φτιάξετε ένα άλλο μέρος 2 δεύτερο στο παιχνίδι, τα γραφικά είναι τέλεια όπως όταν προσθέσατε τους ελεύθερους σκοπευτές για να δείξετε λίγο φλας που είναι καλό όπως οι εκτοξευτές πυραύλων όπως το προσαρμογές σε αυτό είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι για όλους και σε όλους σας αρέσει μπορείτε να ανεβείτε τα οχήματα και να πάρετε επιπλέον πόντους πραγματικά μετρητά είναι πραγματικά πολύ καλό μπορεί να ξέρετε υπέροχα Κροατικά θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας πολύ περήφανοι για τον εαυτό σας πόσο καιρό χρειάστηκε για εσείς να
Είναι ένα πραγματικά αξιαγάπητο παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να έχω λιγότερες διαφημίσεις που εμφανίζονται όπως κάθε επίπεδο, αν όχι για αυτό, τότε θα του έδινα 5 αστέρια
Αγόρασε το παιχνίδι. Είναι ακριβώς οι ίδιοι λίγοι γύροι ξανά και ξανά. Είμαι επίπεδο 300+ και είναι πολύ επαναλαμβανόμενο. Είναι τόσο διασκεδαστικό όμως. Απλώς εύχομαι να αλλάζετε επίπεδα, υπόβαθρα και να προσθέτετε περισσότερη δυσκολία.
Θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι αν σας αρέσει να φορτώνετε οθόνες και όταν μπείτε στο παιχνίδι είναι πολύ αργό, μην το προτείνετε αν έχετε κακό ίντερνετ και του δίνω 5 αστέρια, οπότε ελπίζω να μπει στη σελίδα των καλών σχολίων
Είναι ένα καλό παιχνίδι που χρειάζονται για να διορθώσουν τη διαφήμιση. ανταμοιβές Lol
Κάθε φορά που δοκιμάζω να μπω με πετάει έξω please fix it
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι παραπονιούνται για τις διαφημίσεις, απλώς απενεργοποιήστε το Wi-Fi σας, εκτός από το ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό.
Πολλές διαφημίσεις, καμία πραγματική πρόκληση. Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο με τις διαφημίσεις είναι να κλείσετε την εφαρμογή και να την ανοίξετε ξανά. Πολύ πιο γρήγορα από το να περιμένετε να βγει κάποια θλιβερή διαφήμιση.
Είναι ένα καλό παιχνίδι ειδικά όταν περιμένεις το αεροδρόμιο της πτήσης σου είναι συναρπαστικό και συνεχίζει να κινείται, ξέρεις ροκ εν ρολ
Το μεγαλύτερο παράπονο που έχω είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι διαγράφει την πρόοδό σας μετά το Επίπεδο 3 εάν απλώς αποσυνδεθείτε από το παιχνίδι. Αν απλά ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΟΥ. smh οι διαφημίσεις δεν είναι τα μόνα προβλήματα με αυτό το παιχνίδι.
Δεν μου αρέσει, είναι Κακό που πρέπει να αφήσεις την οθόνη σου. και πρέπει να κρατάτε και να στρίβετε μερικές φορές πρέπει να μετακινήσετε το δάχτυλό σας στο τέλος του τηλεφώνου σας. αλλά είναι κάπως καλό γιατί μπορείς να σκοτώσεις ανθρωπάκια και να αφήσεις το άγχος σου κάπως.
Το μόνο λάθος με αυτό το παιχνίδι είναι η επανάληψη του σκηνικού κατά τη διάρκεια κάθε αποστολής, διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι καλό.
Γιατί είναι αυτό το 33c 6chjdkt
Καλό και διασκεδαστικό, αλλά φτιάξτε ένα εφεδρικό σύστημα έτσι ώστε αν κάποιος απεγκαταστήσει το παιχνίδι έστω και κατά λάθος ή για κάποια άλλη αιτία. Μπορεί να παίξει ξανά από εκεί που σταμάτησε.
Ελπίζω ότι καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι και χρειάζονται χρήματα. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πρόσθετα παρά να σας κάνει να πληρώνετε για το παιχνίδι. Τώρα γιατί χρειάζονται χρήματα; Για να βελτιώσετε το παιχνίδι και υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι jhonny trigger που είναι επίσης καλό.Και αν βαρεθήκατε τις προσθήκες, απλώς απενεργοποιήστε τα δεδομένα σας. Δούλεψαν σκληρά για να φτιάξουν ένα παιχνίδι σαν αυτό, ξέρετε;
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά το να έχεις διαφημίσεις κάθε φορά που κάνεις κλικ στην οθόνη είναι ενοχλητικό
Σε πολλές διαφημίσεις, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε επίπεδο. Σταμάτησε να παίζει εξαιτίας αυτού
Θα ήταν πολύ καλύτερα αν υπήρχαν λιγότερες διαφημίσεις και αυτή τη στιγμή έχω κολλήσει σε ένα επίπεδο λόγω ενός GLITCH. Οι εχθροί δεν θα εμφανιστούν ή δεν θα υποστούν ζημιά. Κάποια είναι αόρατα. Είναι εκτός λειτουργίας και έχει καταστρέψει την εμπειρία. Κατά τα άλλα καλό παιχνίδι
Τέλειο ελάχιστες διαφημίσεις
Το παιχνίδι είναι μια ευχάριστη έκπληξη διασκέδασης και απλότητας...αν δεν ήταν όλες οι διαφημίσεις και οι διακοπές θα έβαζα ένα 5
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Το παιχνίδι είναι λίγο επαναλαμβανόμενο αλλά όχι πολύ δύσκολο. Πάρα πολλές διαφημίσεις. Θα με τρέλανε αν δεν ήξερα πώς να τα ξεφορτωθώ. Βάλτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης. Όχι άλλες διαφημίσεις. Δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε τόσες αναβαθμίσεις αλλά αξίζει τον κόπο.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι και είναι πολύ εθιστικό (είμαι στο επίπεδο 1287), αλλά υπάρχουν μερικά άσχημα πράγματα που υπάρχουν σε πολλές διαφημίσεις και μετά νομίζω ότι το επίπεδο 800 τα επίπεδα απλώς επιστρέφουν στην αρχή, οπότε στο επίπεδο 801 παίζετε επίπεδο 1. Θα το συνιστούσα όμως.
Δεν κάνω καν πλάκα με αυτό, αυτά τα επίπεδα είναι τόσο εύκολα και χρειάζονται 20 ή 30 δευτερόλεπτα. Μερικές φορές πιο χαμηλά, και κάθε φορά που τελειώνω ένα, λαμβάνω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων. Ακόμα και όταν μόλις έλαβα μια διαφήμιση, τη στιγμή που πατάω την έναρξη ή την αναπαραγωγή μου δίνει μια διαφήμιση. ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΠΟΡΔΕΜ. Τα επίπεδα είναι τόσο επαναλαμβανόμενα που είναι ενοχλητικό.
Johnny Trigger - Sniper Game 動作 kcy
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι...όταν μπορείς πραγματικά να παίξεις ανάμεσα σε όλες τις διαφημίσεις. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο... Τα περισσότερα επίπεδα διαρκούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα και ακολουθούνται ΠΑΝΤΑ από μια διαφήμιση διάρκειας 15 έως 30 δευτερολέπτων, επομένως, για να είμαι γενναιόδωρος, θα έλεγα ότι δεν υπερβαίνει το 30% του πραγματικού παιχνιδιού. Καταλαβαίνω απόλυτα να λαμβάνετε αποζημίωση για την ανάπτυξη, αλλά τι καλό θα είναι το παιχνίδι σας αν δεν το παίξει κανείς; Ποιος θα συνεχίσει να παίζει όταν δεν μπορείτε να παίξετε περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να εμφανιστεί μια διαφήμιση; Σίγουρα δεν θα το κάνω
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Οπότε απενεργοποιώ το Wi-Fi πολύ καλύτερα, αλλά δεν φτάνεις πραγματικά σε ανταμοιβές. Αλλά είναι καλύτερο από το να παρακολουθείτε ένα εκατομμύριο καταραμένες διαφημίσεις μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι σχεδόν σταθερά χωρίς αυτές
Ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά όταν το παιχνίδι τελειώνει από επίπεδα, απλώς κάνουν loop αντί να σας πουν ότι τελειώσατε το παιχνίδι
η δυσκολία δεν αυξάνεται, ο αριθμός των εχθρών δεν αυξάνεται, δεν μπορεί να ελέγξει καλά το επιθετικό τουφέκι χωρίς να τραβήξει τη σκανδάλη σε αντίθεση με τον ελεύθερο σκοπευτή και τον εκτοξευτή πυραύλων. υπέροχη ιδέα, ελπίζω να βελτιωθεί
Εάν δεν θέλετε διαφημίσεις, απλώς ενεργοποιήστε τα άτομα σε λειτουργία αεροπλάνου. Τέλος πάντων, έπαιξα 1000 επίπεδα αυτού του παιχνιδιού. Είναι διασκεδαστικό τις πρώτες μέρες, ίσως και μια εβδομάδα. Ποτέ δεν γίνεται πραγματικά δύσκολο tbh. Παίξτε τα ίδια 25 επίπεδα ξανά και ξανά. 3,5 αστέρια
Johnny Trigger - Sniper Game Hərəkət dtr
Μου αρέσει η ιδέα του παιχνιδιού και ήταν εύκολο και διασκεδαστικό. Αλλά μετά από τρία επίπεδα, είχε μια προσθήκη. Και μετά από αυτό, κάθε επίπεδο έχει μια διαφήμιση για να προχωρήσετε.
FPS Commando Shooting Games Dobrodružné fsvr
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις βίντεο και είναι επίσης μεγάλα βίντεο. Δεν είναι σχεδόν αρκετή διασκέδαση για να δικαιολογήσει το χρόνο που χάνεται στις διαφημίσεις. Απεγκαταστάθηκε
Όταν ανοίγω το παιχνίδι, κολλάει στην οθόνη φόρτωσης και κολλάει. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι!
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά η πλειονότητα των διαφημίσεων κολλάει συνεχώς το τηλέφωνό μου (Samsung galaxy 9 plus) εκεί που πρέπει να το επανεκκινήσω για να μπορώ να κάνω οτιδήποτε με το τηλέφωνό μου.
Δίνοντάς του ένα αστέρι για να μπορέσω να το βάλω σε πάρα πολλές διαφημίσεις, είναι άχρηστο να παίζεις, αφαιρώ όλη την απόλαυση, συνειδητοποιώ ότι κάπου θα βγάλεις χρήματα, αλλά αυτό είναι λάθος
Διασκεδαστικό παιχνίδι, πάρα πολλές διαφημίσεις. Παρακολούθησα πάνω από 20 διαφημίσεις στα πρώτα 3 λεπτά του παιχνιδιού
Ένα άλλο απλό παιχνίδι δεξιοτήτων σκοποβολής όπου δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά χαμένες βολές, καθώς τρίβετε, αναποδογυρίζετε, πηδάτε και πυροβολείτε αντιτιθέμενους στόχους με ραβδί. Με τη σωστή διάθεση μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!
Είδα μια αγγελία για να πάρω μια ανταμοιβή. Πήρα την ανταμοιβή. Τώρα δεν μπορώ να δεχτώ καμία άλλη ανταμοιβή. Μου βγάζει χρονόμετρο και το κουμπί αποδοχής δεν κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να δεχτώ κανένα δέρμα ή ανταμοιβή. Το παιχνίδι φαίνεται περίεργο και η ταχύτητα κίνησης του σταυρού σας είναι πιο αργή από όσο θα έπρεπε. Απολύτως δεν αξίζει να το κατεβάσετε. Πριν την απεγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι έχετε πατήσει το γρανάζι και, στη συνέχεια, πατήστε "Ανάκληση συγκατάθεσης", ώστε να μην τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα στοιχεία σας.
Τέλειο
Κορυφη
Το καλητέρο πεχνίδι